Jetmasters Oy on metalliosien ja kokoonpanojen  suomalainen sopimusvalmistaja.

Tärkeimmät palvelumme ovat metallin laserleikkaus, vesileikkaus, hitsaus, CNC-koneistus ja CNC-särmäys. Työstämme ruostumatonta  terästä, rakenneteräksiä ja alumiinia sekä muita metalleja ja teknisiä muoveja.

Nopeaa töiden aloitusta varten  varastoimme jopa satoja levymittoja S355 Laser,  DC01, AISI 304, AISI 316, Alu 5754 ja 6082 -seoksista sekä teknisiä muoveja PA, PE, POM.  Laadukas kumppaniverkostomme tuottaa tarvittaessa mm. monipuoliset pintakäsittelypalvelut.

Vientiyritysten alihankkija

Jetmasters Oy on vientiyritysten alihankkija. Kulmakiviämme  ovat jatkuva uudistuminen, nykyaikainen tekniikka, sujuva  yhteistyö asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa  –  ja 20 vuoden kokemus.

Jatkuvasti uudistettava konekanta antaa mahdollisuuden asennusvalmiiden kokonaisuuksien tekemiseen. Käytämme eturivin teknologiaa sekä  ohjelmoinnissa ja tuotannonohjauksessa että  konkreettisessa metallin työstämisessä. Se merkitsee  asiakkaalle säästöjä, joutuisuutta ja  tarkkuutta.

Jetmasters Oy:n toiminta käynnistettiin 1997 Kajaanissa, joka on edelleen päätoimipaikkamme. Yrityksen omistaa sen toimitusjohtaja, DI Kari Lahtinen. Kajaanin yksiköstä vastaa tuotantopäällikkö, insinööri Ville Partanen.

Työnantajana Jetmasters Oy sitoutuu työntekijöihinsä ja työntekijöiden vahvuuksien pitkäjänteiseen kehittämiseen.  Meillä saat tilaisuuden laajentaa ja vahvistaa osaamistasi!